Storitve

Storitve

Polnjenje 100% naravnega jabolčnega soka iz vaših jabolk

V jesenskem času vam nudimo stiskanje jabolčnega soka iz vaših jabolk. Jabolka pripeljete k nam, že čez nekaj dni pa pridete po svoj 100% naraven jabolčni sok, ki vam ga lahko napolnimo v vaše steklenice, lahko pa steklenice, zamaške in vrečke za bag in box kupite tudi pri nas.

Lahko pa vaša jabolka samo zmeljemo in stisnemo, vi prevzamete jabolčni sok v rinfuzi, ki ga lahko doma prekuhate in ustekleničite ali ga hranite v inox posodi, ali pa iz njega naredite jabolčnik ali jabolčni kis.

To je odlična rešitev za vse, ki se jim zdi škoda, da jabolka, zato ker jih je v tistem času preveč, zgnijejo. Tako pa lahko njihovo naravno svežino iztisnjeno v sok, okušamo še celo leto.



Polnjenje ekoloških sokov

Na kmetiji Karlovček smo pridobili certifikat za predelavo ekološkega sadja. Tako lahko iz vaših ekoloških jabolk, aronije, sibirske borovnice ali kakšnega drugega sadja naredimo odličen 100 % naraven sok s potrdilom o ekološki predelavi. Napolnimo ga lahko v različne steklenice ali bag in box vrečke.

*Polnjenje ekoloških sokov je možno le za večje količine sadja.



Zastopništvo za obiralne stroje Zucal

Na kmetiji Karlovček uporabljamo sodobno tehnologijo in obiralne stroje, ki nam pomagajo optimizirati proizvodnjo. Za obiranje jabolk uporabljamo profesionalni obiralni stroj južnotirolske firme Zucal, ki omogoča hitro obiranje brez poškodovanja sadu in dreves. Poleg tega je mogoče stroj uporabljati tudi kot dvižno ploščad za dela na višini v sadovnjaku (rez, dela na protitočni mreži, …).

S tovrstnim profesionalnim strojem lahko oberemo do 2 tone jabolk na uro (s sodelovanjem 6 ljudi). Zaradi napredne tehnologije je tudi zelo ekonomičen in ob majhni porabi goriva omogoča velike izkoristke.

Naša kmetija je postala tudi generalni zastopnik znamke Zucal za Slovenijo. Za več informacij o obiralnih strojih ste vabljeni, da nas kontaktirate preko elektronske pošte oziroma pokličete.

Več o strojih: www.meccanicazucal.com

031 622 878